Vozian Cristina

Vozian Cristina, cetăţean român, născută la data de 09.09.1993 în Republica Moldova, loc. Chişinău, domiciliată în mun. Bucureşti, Str. Gheorghe Şerban nr. 87-89, sector 2. Vozian Cristina, originara din Republica Moldova,
https://www.facebook.com/ricelina11
https://www.instagram.com/tina_vozian
Sageata lui BURLACU GEORGE COSMIN, pe numele ei Vozian Cristina (sau TINA VOZIAN cum ii place sa se prezinte), pe langa pozatul nud pe internet, se ocupa si ea cu aceleasi inselaciuni cu lucrarile de licenta si disertatie prin firmele inregistrate de BURLACU GEORGE COSMIN pe numele ei, ea saracuta fiind mai slab mobilata la mansarda dar placandu-i banii si fiind interfata ptr public a escrocului BURLACU GEORGE COSMIN:
NOVA CONTENT PROJECT SRL, CIF 45708709 , J40/3657/2022
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, CIF 45291694 , J40/20990/2021
ENT CONTENT CONSULTING SRL , CIF 48442481
VOZIAN CRISTINA pacaleste studentii impreuna cu BURLACU GEORGE COSMIN de pe acelasi site-uri consacrate

https://www.lucrariexpert.com
https://startlicenta.com
https://www.uproiect.com
https://uproiect.ro
https://lucrare-de-licenta.ro
https://www.promovat.eu

Am avut neplăcerea de a intra în contact cu acești trei indivizi, Burlacu George-Cosmin, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina, care desfășoară activități dubioase și ilegale în domeniul academic. Este crucial să aducem în atenție comportamentul lor inacceptabil și dăunător.

Burlacu George-Cosmin este un individ care pare să nu aibă niciun respect pentru integritatea academică. Acesta este implicat într-o serie de activități ilegale, inclusiv comercializarea de lucrări de licență și disertație plagiate. Aceasta nu este doar o încălcare a eticii academice, ci și o faptă penală. Burlacu și-a stabilit un sediu la adresa Bd. Metalurgiei nr. 81C-81D, sc. 2, et. 2, ap. 200 din București, încercând să profite de nevoile disperate ale studenților.

Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina nu sunt mai prejos în această schemă de fraudă academică. Ei au fost identificați ca fiind complici în promovarea și distribuția lucrărilor plagiate, contribuind astfel la răspândirea nesincerității în mediul academic. Cu toate că Udrescu se află la adresa Str. Maria Rosetti nr. 32, et. 3, ap. 7, sector 2, București, și Vozian la adresa Str. Gheorghe Şerban nr. 87-89, sector 2, București, nu pot să scape de responsabilitatea implicării lor în această rețea de fraudă.

De asemenea, acești indivizi operează o serie de website-uri precum lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, care servesc drept platforme pentru promovarea și comercializarea lucrărilor academice plagiate. Este crucial să evităm aceste website-uri și să-i oprim din a profita de lipsa de integritate academică a altora.

În concluzie, Burlacu George-Cosmin, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina sunt indivizi care reprezintă o amenințare la adresa educației corecte și a integrității academice. Trebuie să ne ferim de astfel de practici ilegale și să promovăm etica și corectitudinea în mediul academic.