Udrescu Alexandru Florin

Udrescu Alexandru-Florin, cetăţean român, născut la data de 15.07.1996 în mun. Bucureşti, Sector 5, cu domiciliul în mun. Bucureşti, Str. Maria Rosetti nr. 32, et. 3, ap. 7, sector 2. Udrescu Alexandru Florin, sageata a escrocului vanzator de lucrari de licenta plagiate BURLACU GEORGE COSMIN, {sageata de acelasi grad ca si Vozian Cristina},  se ocupa si el cu tepuitul studentilor,  prin firmele inregistrare de Burlacu pe numele lui:

TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019

Chico Finance Strategy Srl ,  CIF 44612850,

 insala clientii cu lucrari de licenta plagiate de pe aceleasi site-uri

https://www.lucrariexpert.com
https://startlicenta.com
https://www.uproiect.com
https://uproiect.ro
https://lucrare-de-licenta.ro
https://www.promovat.eu

Potrivit paginii proprii de pe linkedin, https://www.linkedin.com/in/alexandru-udrescu-39523821b/ , se recomanda oficial ” Marketing And Advertising Consultant” si
Freelance Writer” adica mai pe romaneste spus, Udrescu Alexandru Florin este traficant de lucrari de licenta si sageata lui BURLACU GEORGE COSMIN regele neincoronat al mafiei care traficheaza lucrari de licenta, escrocheaza santajeaza si ameninta studentii.

Educatie
Universitatea Ecologică din BucureștiUniversitatea Ecologică din București
Studii de masterat, Relații publice, publicitate și comunicații aplicateStudii de masterat, Relații publice, publicitate și comunicații aplicate
Oct 2019 – Jul 2021
Universitatea Ecologică din BucureștiUniversitatea Ecologică din București
Licență în Științe umaniste, Studii comunicații și mediaLicență în Științe umaniste, Studii comunicații și media
Oct 2016 – Jul 2019

Am avut nefericita experiență de a intra în contact cu BURLACU GEORGE-COSMIN, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina, precum și cu site-urile lor asociate, care promovează și comercializează lucrări academice plagiate. Acest lucru nu este doar inacceptabil, ci și reprezintă o încălcare serioasă a eticii academice și a legii.

Acești indivizi și-au construit întreaga afacere în jurul exploatării studenților și a dorinței acestora de a obține diplome academice fără eforturi reale. Promisiunile de ‘asistență academică’ sunt de fapt o acoperire pentru producția și vânzarea de lucrări plagiate, care subminează grav integritatea educației.

Site-urile lor, precum lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, reprezintă un pericol pentru studenți și absolvenți, deoarece îi încurajează să recurgă la practici academice necinstite și ilegale.

În plus, utilizarea domiciliilor false și a documentelor de identitate pentru a-și proteja afacerea este extrem de îngrijorătoare și contravine legilor și regulamentelor în vigoare.

Recomand cu tărie să evitați orice interacțiune sau colaborare cu acești indivizi sau site-uri. Este esențial să susținem integritatea academică și să promovăm educația corectă și etică. Utilizarea acestor servicii nu face decât să dăuneze atât voastră, cât și mediului academic în ansamblul său.