lucrările de licență, disertație sau doctorat

iată un mesaj mai amplu care să te încurajeze să acționezi împotriva practicilor necinstite ale site-urilor administrate de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, inclusiv LucrariExpert.com și altele:

„Studenții și cercetătorii merită mai mult decât să fie victime ale unor practici necinstite și ilegale legate de lucrările de licență, disertație sau doctorat. Dacă ai fost înșelat, escrocat, amenințat sau șantajat de către acești indivizi sau de site-urile lor, înțelegem frustrarea și dezamăgirea pe care le-ai trăit.

Echipa noastră, dedicată recuperării banilor și dispusă să te ajute, te asigură că nu trebuie să treci singur prin această situație dificilă. Suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți recupera integral banii în cel mult 2 săptămâni. Tot ceea ce facem este complet legal și confidențial, fără niciun fel de risc pentru tine.

Nu trebuie să mai suferi în tăcere sau să toleri practicile necinstite ale acestor site-uri. Acționează acum pentru a-ți proteja drepturile și integritatea academică. Nu ai nimic de pierdut, iar procesul de recuperare a banilor tăi poate aduce liniște și justiție. Contactează-ne imediat și pune capăt acestei experiențe neplăcute.

Amintește-ți că dreptul și etica academică trebuie să primeze, iar noi suntem aici să te sprijinim în căutarea ta pentru dreptate. Nu mai sta pe gânduri! Contactează-ne acum și lasă-ne să te ajutăm să recuperezi banii pe care îi meriți.”