Firme escroci

Anual, cateva zeci de mii de studenti sunt escrocati, santajati si amenintati de firmele detinute de escrocul plagiator BURLACU GEORGE COSMIN si sagetile sale Vozian Cristina & Udrescu Alexandru Florin.

PROXIMA VENTURIS SRL, CIF:43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL, CIF:35931877
VIVA VENTURIS SRL, CIF:44405219
TOP CONTENT SRL, CIF: 45716019
SIGMA CONTENT SRL , CIF:45101730
PROVEN PROJECT SRL, CIF:45098880
NOVA CONTENT PROJECT SRL, CIF 45708709
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, CIF 45291694
ENT CONTENT CONSULTING SRL , CIF 48442481
TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019
Chico Finance Strategy Srl , CIF 44612850

https://www.lucrariexpert.com
https://startlicenta.com
https://www.uproiect.com
https://uproiect.ro
https://lucrare-de-licenta.ro
https://www.promovat.eu

Burlacu George Cosmin, un cetățean român născut la data de 5 mai 1991 în municipiul București, sectorul 4, este cunoscut drept fondator și administrator al mai multor platforme online care se ocupă cu comercializarea de lucrări de licență și doctorat cu conținut plagiat. Aceste platforme includ iDestept.com, LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, TopProiecte.com și Licentiu.com.

Burlacu George Cosmin este notoriu pentru practicile sale etice discutabile, care implică falsificarea rapoartelor antiplagiat. Acesta recurge la metode precum înlocuirea caracterelor latine cu litere chirilice pentru a masca plagiatul și inserarea de spații invizibile pentru a crea impresia de unicitate a conținutului.

În colaborare cu alți doi parteneri, Vozian Cristina (născută Contor Cristina) și Udrescu Alexandru Florin, cei trei membri ai acestui grup sunt implicați în furnizarea de lucrări plagiate clienților, însoțite de rapoarte antiplagiat falsificate. Această activitate a generat o serie de controverse și a atras atenția mass-mediei, care a semnalat în mod repetat acuzații legate de furnizarea de lucrări plagiate și rapoarte antiplagiat false de către acești trei indivizi.

Burlacu George Cosmin deține poziția de lider în această afacere controversată de trafic cu lucrări de licență și doctorat plagiate, cunoscută sub numele de Grupul GeoCosBur, care include un total de 11 firme. Din acest grup, el administrează personal 6 societăți comerciale, precum Top Expert Central (anterior cunoscută sub numele de GeoCosBur SRL), GeoCosBur Admin SRL, Top Content SRL, Proxima Venturis SRL, Viva Venturis SRL și Sigma Content SRL.

De asemenea, pe aceleași platforme online menționate anterior, Burlacu George Cosmin desfășoară colaborări cu companiile asociate celor doi parteneri, Cristina Contor (Ent Content Consulting SRL, Nova Content Project SRL, Premium Project Content SRL) și Alexandru Florin Udrescu (Top Content SRL, Chico Finance Strategy SRL).

Modul lor de operare implică în mod repetat înființarea și dizolvarea firmelor. Aceste societăți sunt înființate, promovate intens și apoi dizolvate pentru a-și acoperi urmele și pentru a evita plata TVA-ului atunci când cifra de afaceri anuală depășește pragul de 300.000 de euro.