Clienti inselati

La o simpla interogare a motorului de cautare google, gasim cateva mii de fosti clienti ai escrocului plagiator BURLACU GEORGE COSMIN iar sesizarile acestora sunt elocvente
am primit o lucrare 80% plagiata
„Niște țepari! Nu recomand sub nicio forma! Îți trimit lucrări de pe net la care schimba literele în alta limba cică sa nu iasă la plagiat”

„nu mai apelați, trebuie sa scriem cât mai mulți sa fie scoasă de pe piața … sa numai pățească si altcineva ce am patit noi restul care am căzut in plasa lor !”

„Am primit o lucrare plagiată si am început sa primesc mesaje de amenintare( vor înștiinta decanul) ! Este adevarat? Se ajunge pana acolo?”

„nu sunt multumita cu rezultatul final, explicand de ce sunt de parere ca are nevoie de modificari, apoi primesc un mare mesaj cu amenintari.”


„Nu apelati sub nicio forma la niciun site de acest gen si mai ales la www.licenteneplagiate.com. Veti primi in cel mai bun caz un material COPIAT in intregime de pe internet, complet neutilizabil. La telefon nu mai raspunde nimeni iar banii nu ii mairecuperati nicicum.”

„Sunt tepe . Eu am comandat una si nici nu raspunde la mesaje”