Burlacu George Cosmin

BURLACU GEORGE COSMIN, născut la data 05.05.1991, din București, poarta si pseudonimul GEOCOSBUR. BURLACU GEORGE-COSMIN, domiciliat în mun. Bucureşti, sectorul 4, Bd. Metalurgiei nr. 81C-81D, sc. 2, et. 2, ap. 200.

Asa cum mentioneaza newsweek.ro https://newsweek.ro/educatie/la-ce-preturi-infime-se-vand-lucrari-de-licenta-si-referate-pe-net, BURLACU GEORGE COSMIN este seful unui grup de criminalitate informatica organizata, ce coordoneaza peste 500 de sageti ce fac TRAFIC cu diplome de licență, lucrari de licenta, disertatie doctorat plagiate.

Industria lucrarilor de licenta „la comanda” pare un femomen imposibil de stapanit.

BURLACU GEORGE COSMIN se lauda pe propria pagina de facebook cu o poza in care „da mana” intr-un cadru festiv cu Sorin Mihai Cimpeanu (fost Ministrul al Educației în guvernele Florin Cîțu, Nicolae Ciucă și Victor Ponta) . –Oare Ministerul Educatiei si Sorin Cimpeanu stiu asta? Iar daca stiu, ce parere au?Oare Partidului Național Liberal al carui membru de frunte este d-nul Sorin Mihai Cimpeanu, ce parere are despre asocierea d-nului Sorin Mihai Cimpeanu cu BURLACU GEORGE COSMIN, acesta din urma fiind seful grupului de criminalitate informatica organizata ce se ocupa cu plagiat si trafic de lucrari de licenta si doctorat.

BURLACU GEORGE COSMIN este seful unei piete negre de trafic cu lucrari de licenta care merge de ani de zile nestingherită. BURLACU GEORGE COSMIN impreuna cu si sagetile sale Vozian Cristina & Udrescu Alexandru Florin au ajuns intr-un interval de cativa ani milionari in euro!

Piața lucrărilor de diplomă, licență, referate sau doctorate făcute la comandă, coordonata de BURLACU GEORGE COSMIN , a ajuns potrivit newsweek.ro si 7est https://www.7est.ro/2023/05/grup-organizat-din-500-de-specialisti-12-milioane-lei-din-trafic-cu-referate-si-diplome-de-licenta/ la o cifră sute de milioane de lei anual.

Potrivit gandul.ro, https://www.gandul.ro/educatie/exclusiv-piata-neagra-a-licentelor-facute-la-comanda-19457347, piața neagră a licențelor făcute la comandă coordonate de BURLACU GEORGE COSMIN si sagetile sale Vozian Cristina & Udrescu Alexandru Florin se lauda cu „echipe care scriu lucrări cu subiecte originale” și își asigură clienții de seriozitate și discreție INSA dupa ce clientul plateste si se prinde ca a luat teapa si ca a primit o lucrare plagiata, copiata cuvant cu cuvant de pe internet (lucrare de licenta care nu are nici o legatura cu ceea ce a comandat si platit) ameninta si santajeaza studentii ca ii va da in vileag la facultate spre exmatriculare. Potrivit gandul.ro, preturile escrocului plagiator BURLACU GEORGE COSMIN si sagetile sale Vozian Cristina & Udrescu Alexandru Florin, pentru o lucrare de licenta oscilează între 600 și 4.500 de lei, si se lauda cu 10-15 ani de experiență și zeci de mii de studenți satisfăcuți de modul în care le-au fost realizate lucrările de licență sau disertație, uneori chiar de doctorat.

Potrivit ANTENA 1 – observator news, https://observatornews.ro/educatie/afaceri-lucrari-licenta-gata-studenti-287649.html, anual, cateva zeci de mii de studenti apeleaza la firmele detinute de escrocul plagiator BURLACU GEORGE COSMIN si sagetile sale Vozian Cristina & Udrescu Alexandru Florin. Acestea sunt:

PROXIMA VENTURIS SRL, CIF:43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL, CIF:35931877
VIVA VENTURIS SRL, CIF:44405219
TOP CONTENT SRL, CIF: 45716019
SIGMA CONTENT SRL , CIF:45101730
PROVEN PROJECT SRL, CIF:45098880
NOVA CONTENT PROJECT SRL, CIF 45708709
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, CIF 45291694
ENT CONTENT CONSULTING SRL , CIF 48442481
TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019
Chico Finance Strategy Srl , CIF 44612850
Aici, studentii intra pe unul dintre siteuri: https://www.lucrariexpert.com
https://startlicenta.com
https://www.uproiect.com
https://uproiect.ro
https://lucrare-de-licenta.ro
https://www.promovat.eu , si comanda o lucrare de licenta – disertatie-grad didactic- doctorat pentru care platesc de la câteva sute de euro pana la cateva mii in cazul unei teze de doctorat.

Ziarul alba24 https://alba24.ro/piata-neagra-a-lucrarilor-de-licenta-sau-doctorat-vizata-de-noile-legi-ale-educatiei-amenzi-de-pana-la-600-000-de-lei-976603.html
spune ca numnele lui BURLACU GEORGE COSMIN si sagetile sale Vozian Cristina & Udrescu Alexandru Florin sunt cunoscute în lumea academică. În multe cazuri există şi anunţuri sau fluturaşi care sunt distribuiţi în comunităţile academice.
studentii fiind indemnati sa cumpere lucrari de licenta de la firme cunoscute cum ar fi:
PROXIMA VENTURIS SRL, CIF:43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL, CIF:35931877
VIVA VENTURIS SRL, CIF:44405219
TOP CONTENT SRL, CIF: 45716019
SIGMA CONTENT SRL , CIF:45101730
PROVEN PROJECT SRL, CIF:45098880
NOVA CONTENT PROJECT SRL, CIF 45708709
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, CIF 45291694
ENT CONTENT CONSULTING SRL , CIF 48442481
TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019
Chico Finance Strategy Srl , CIF 44612850
.

Stirile protv https://stirileprotv.ro/educatie/firme-care-vand-lucrari-de-licenta-in-rate-cu-10-garantat-ce-preturi-are-industria-creata-pentru-nevoia-romanilor-de-a-fura.html
mentioneaza pretul minim cerut de site-urile https://www.lucrariexpert.com
https://startlicenta.com
https://www.uproiect.com
https://uproiect.ro
https://lucrare-de-licenta.ro
https://www.promovat.eu , toate apartinand de firmele administrare de escrocul plagiator BURLACU GEORGE COSMIN, „pret minim 1.200 lei plus TVA”.

Pe siteul freelancer, BURLACU GEORGE COSMIN, se recomanda ca fiind ” Video producer, editor and scenographer” https://www.freelancer.com/u/FridayCraft

Cei de la europa libera https://romania.europalibera.org/a/31697716.html
spun ca escrocul plagiator BURLACU GEORGE COSMIN ofera lucrari de licenta la vânzare cu 570 de euro. Citam din europa libera: „Anul trecut, UProiect, un site care se recomandă a fi drept „unul dintre cei mai mari jucători din piață”, a avut 4.523 de clienți.”
Acestia mai spun si ca una dintre cele peste 20 de firme administrate de BURLACU GEORGE COSMIN personal sau prin interpusi, „înregistrată în 2020 și în același an a avut o cifră de afaceri de peste 400.000 de lei” „Uproiect.ro se află la cel de-al doilea deceniu de existență și are o echipă formată din 573 de colaboratori, la care se adaugă 12 consultanți specializați. Pot redacta lucrări pentru „orice domeniu”, iar în 2021 au avut peste 4.000 de cereri, după cum indică site-ul.”

Acelasi patron BURLACU GEORGE COSMIN opereaza prin intermediul celor peste 20 de firme, un numar de peste 10 site-uri. ” Cu zece ani de experiență, lucrăriexpert.com redactează lucrări în două săptămâni. Banii sunt percepuți după finalizarea comenzii, iar prețul include și prezentarea finală.

BURLACU GEORGE COSMIN spune despre el insasi pe situl propriu https://www.lucrariexpert.com/ ca „suntem considerati de multi a fi cel mai bun site pentru lucrari de licenta.”

europafm https://www.europafm.ro/republica-fantastica-romania-fabricile-de-lucrari-de-licenta-masterat-sau-doctorat-prospera-pe-internet/ spune despre fabrica de lucrări de licență, masterat sau doctorat a plagiatorului BURLACU GEORGE COSMIN ca prosperă pe internet: „Pornind de la acuzațiile de plagiat aduse premierului Nicolae Ciucă, am vrut să vedem cât de ușor poți să faci rost de o lucrare de licență, masterat sau doctorat. Pe scurt, răspunsul este “incredibil de ușor și destul de ieftin”.

ebihoreanul https://www.ebihoreanul.ro/stiri/afacerea-licenta-multi-studenti-oradeni-isi-obtin-diplomele-prin-frauda-cu-lucrari-cumparate-prin-internet-157042.html
spune despre Afacerea „Licenţa” a bucuresteanului BURLACU GEORGE COSMIN ca „Mulţi studenţi orădeni îşi obţin diplomele prin fraudă, cu lucrări cumpărate prin internet” si ca „Ca să-şi dovedească seriozitatea, spun pe şleau că lucrările comandate „le-au salvat viitorul„. respectiv ca „Site-urile de lucrări la comandă se laudă că activitatea ar fi legală, dar realitatea e că şi studenţii, şi autorii comit o ilegalitate şi riscă sancţiuni penale!”
„Desigur, ca să ajungă să răspundă penal, tinerii ar trebui întâi reclamaţi şi dovediţi, ceea ce e totuşi improbabil. Cât timp afacerile merg bine, autorii şi clienţii nu se vor turna unii pe alţii procurorilor. Iar societatea continuă să se umple de impostori şi sfertodocţi

cu toate acestea cifra de afaceri cumulata a firmelor din fabrica de lucrări de licență, masterat sau doctorat a plagiatorului BURLACU GEORGE COSMIN ajunge anual ca la peste 12 milioane de lei.

revista22 https://revista22.ro/opinii/raluca-alexandrescu/o-romanie-educata-sa-nu-respecte-regulile spune ca ” patologia ( trafcului cu lucrari de licenta a plagiatorului escroc bucurestean BURLACU GEORGE COSMIN ) este atât de răspândită și de dificil nu numai de limitat, dar chiar de evaluat în amploarea ei reală, încât o amendă, fie ea și usturătoare, n-ar putea să joace un rol semnificativ. ” si ca „fenomenul este foarte greu de controlat”

/uproiect.ro se lauda ca „am dezvoltat o metodă de lucru care permite clientului să vadă materialele dorite înainte de a plăti pentru ele, oferind astfel transparență și siguranță în procesul de colaborare.” in realitate insa baga sub nasul clientului cateva bucati de text rupte din contect si cer studentului sa plateasca. Ulterior platii studentul primeste o lucrare plagiata, copiata integral de pe internet, iar cand realizeaza ca a fost escrocat si inselat de BURLACU GEORGE COSMIN, nu prea mai are ce face intrucat incepe sa fie amenintat si santajat ca va cere facultatii sa il exmatriculeze ca si-a cumparat lucrarea de licenta.

BURLACU COSMIN

BURLACU GEORGE-COSMIN, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina sunt trei persoane care conduc mai multe site-uri, printre care se numără lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com. Acești indivizi și site-urile lor promovează și comercializează în mod deschis lucrări academice plagiate, reprezentând o amenințare gravă la adresa integrității academice.

Experiența mea cu acești indivizi și site-uri a fost una dezastruoasă. Am fost atras de promisiunile lor de a oferi lucrări de licență și disertație de calitate, dar în realitate, am primit doar lucrări plagiate și sub standard. Calitatea lucrărilor a fost extrem de scăzută, iar multe dintre ele erau evident copiate din surse publice. În plus, termenele de livrare au fost depășite cu mult, ceea ce m-a pus într-o situație foarte dificilă la școală.

Pe lângă calitatea proastă a lucrărilor, am fost șocat să aflu că acești indivizi și site-urile lor operează ilegal și evită taxele prin intermediul unor scheme fiscale dubioase. Acest lucru reprezintă o încălcare flagrantă a legilor și un comportament etic extrem de condamnabil.

În concluzie, nu recomand cu niciun fel de încredere acești indivizi și site-urile lor. Experiența mea a fost una foarte negativă, iar implicarea lor în vânzarea de lucrări academice plagiate și practicile lor ilegale sunt complet inacceptabile. Este important să evităm astfel de servicii și să promovăm integritatea academică și onestitatea în educație.