Ai fost și tu victima site-urilor de înșelăciune și plagiat

„Ai fost și tu victima site-urilor de înșelăciune și plagiat, cum ar fi LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro și Lucrare-de-Licenta.ro, administrate de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin? Ai fost înșelat, escrocat, amenințat sau șantajat atunci când ți-au vândut o lucrare de licență, disertație de master, lucrare de grad sau doctorat, plină de plagiat, greșeli și copy-paste? Este timpul să iei măsuri pentru a-ți recupera banii și pentru a-ți face dreptate!

Noi suntem aici pentru a te ajuta în acest proces. Echipa noastră de experți în recuperarea banilor are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a te sprijini în această situație dificilă. Recuperăm integral banii tăi în cel mult 2 săptămâni, într-un mod complet legal și confidențial. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la niciun fel de risc.

Nu mai amâna această decizie importantă! Contactează-ne chiar acum pentru a pune capăt acestui coșmar și pentru a-ți recupera banii. Ai tot dreptul să obții justiție și să îți protejezi drepturile academice și financiare. Cu sprijinul nostru, poți obține reparația meritată și poți contribui la eliminarea acestor practici neetice și ilegale.”