Ai fost și tu victima schemei necinstite administrate de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin

Ai fost și tu victima schemei necinstite administrate de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, care au pus în aplicare țepe legate de lucrările de licență, disertații sau lucrări de grad? Ai fost înșelat, escrocat, amenințat sau șantajat când ți-au vândut lucrarea ta, care era plină de plagiat, greșeli și copy-paste?

Nu trebuie să rămâi în tăcere sau să suferi în continuare. Echipa noastră, specializată în recuperarea banilor, este aici pentru a te ajuta să îți recuperezi integral banii, într-un interval de maxim 2 săptămâni. Cu noi, totul este perfect legal și complet confidențial, fără niciun fel de risc pentru tine.

Este momentul să acționezi! Nu ai nimic de pierdut și totul de câștigat. Contactează-ne chiar acum și lasă-ne să te sprijinim în procesul de recuperare a banilor tăi. Numele site-urilor și administratorilor lor sunt cunoscute, iar noi suntem aici pentru a lupta pentru drepturile tale și pentru a pune capăt acestei escrocherii. Nu mai sta în umbră, iei măsuri acum pentru a obține ceea ce ți se cuvine!”